Судот за човекови права во Стразбур побарал одговори од Владата за непостапување во случајот со Орце Камчев-информираат од адвокатскиот тим на Камчев

Европскиот Суд за човекови права во Стразбур одговарил на барањето на одбраната на Орце Камчев и побарал одговори од Владата за нејзиното непостапување, информираат од правниот...