Кривичен суд:Техничкиот факултет од Битола не прифати да го направи супервештачењето за несреќата кај Ласкарци

Од Техничкиот факултет во Битола, каде по наредба на судот за супервештачење беше испратен предметот поврзан со автобуската несреќа во село Ласкарци, на 17 декември 2021...