Околу 1.800 британски падобранци „слетаа“ во Македонија за големата НАТО вежба

Од 24 март, војници од осум земји на НАТО почнаа да пристигнуваат во Северна Македонија за вежбата „Брз одговор 22“ – вежба на сојузничките воздухопловно-десантни сили, што е...