Се разгледува можноста за европско знаменце за предлогот за еколошка такса за горивата

Правните служби на Владата ја разгледуваат можноста да се стави европско знаменце на Предлог-законот за воведување зелена еколошка такса за горивата кој е во собраниска процедура....