Пратеници и најмалку 4 сведоци побараа да се отвори постапка за мобингот на Талат Џафери

Пратеници од ВМРО-ДПМНЕ, од ГРОМ и од Социјалистичката партија со докази и најмалку четворица сведоци бараат да се отвори постапка за недоличното однесување на собранискиот претседател...