Тамара Котевска за НоваТВ за нејзиниот филм „Соло мод“:  Уметниците создаваат и кога животот ги спречува

Краткометражниот филм „Соло мод“ на режисерката Тамара Котевска вечерва ја има својата македонска премиера во рамки на 21-от Меѓународен фестивал на европски филм Синедејс. Под отворено...