Новиот тарифник за плаќање струја на увид в понеделник, сметките може да се зголемат и за 40 отсто

Регулаторната комисија за енергетика денеска објави дека в понеделник ќе се одржи јавна трибина на која ќе бидат презентирани заклучоците од анализите на предложената реформа на...