Заев-Техада: Имаме одлични билатерални односи и продолжуваме со реализација на проектите

Претседателот на Владата на Северна Македонија Зоран Заев ја прими амбасадорката на Швајцарската Федерација, Сибил Зутер Техада во проштална посета, посебно истакнувајќи ја нејзината посветеност, искреното...