СВР Тетово за една година открило 59 технички неисправни возила за превоз на патници, сопирачките најчест проблем

Упатуваме апел до возачите на автобуси и комбиња редовно да ја проверуваат техничката исправност, со што ќе придонесат за сопствената и за безбедноста на патниците кои...