Филипче не се откажува – најави нов тендер за реагенси

При крај сме со подготовките за тендерот за набавка на лабораториски реагенси, правиме финални консултации и се надевам за недела- две ќе се објави постапката, објави денеска на прес-конференција министерот за здравство Венко Филипче