Теодоракис: По средбата во Скопје преговорите ги преземаат премиерите

На 12 овој месец како што ме извести Коѕијас ќе ја има следната важна средба со министерот за надворешни работи на ПЈРМ и ако помине добро оваа средба сфаќам дека случајот ќе оди во рацете на двајцата премиери, изјави Теодоракис во интервју за државната телевизија ЕРТ