Денеска продолжува теренската вакцинација

Денеска продолжува теренската вакцинација. Како што објави Министерството за здравство вчера, теренската вакцинација ќе се одвива во следните населени места: Тетово – Палчиште, Новаке, Камењане, Синичани, Урвич,...

Теренската вакцинација продолжува утре во над 90 населени места

Теренската вакцинација продолжува и утре во над 90 населени места. Министерството за здравство попладнево информираше дека вакцинацијата ќе се одвива во следниве населени места: Делчево/Македонска Каменица...