Петмина приведени и поднесени кривични пријави за вчерашниот инцидент во Тетово на протестот за жртвите од модуларната болница

Вчерашниот инцидент во Тетово меѓу полицијата и учесници на протестот за поддршка на жртвите во пожарот на модуларната болница, резултира со пет приведени лица. Тие се...