Ковачевски: Со Црвенковски не сум разговарал во последниот период, од утре почнувам со разговори за владиниот кабинет

Разговорите со новото раководство ги водев сам. Во партијата сум 30 години и досега со сите сум имал одлично искуство и соработка. Со поранешниот претседател, Бранко...