Провокации од Софија виа Скопје: Северна Македонија е далеку од европскиот пат

„Посетата на бугарската делегација на отворањето на културните клубови предизвика голема бура во медиумите во Северна Македонија. Со ваквиот однос на македонската влада, опозиција и македонскиот...