(ВИДЕО) Поради неисправни сопирачки, волани и друго, казнети 60 возила за јавен превоз во државата, а 18 немале ниту лиценца

Од овие 60 возила, кај 42 е утврден неисправен уред за запирање, кај пет неисправен уред за управување… Возилата се исклучени од сообраќај и ќе следуваат...