Судски совет: Апелацискиот суд не ги запазил роковите за „Таргет-Тврдина“, „Трезор“, „Транспортер“ и „Алфа“ 

Судскиот совет на денешната 427 седница го разгледа и усвои извештајот од работната посета на Апелациониот суд Скопје, во којшто е утврдено дека не се запазени...