Бесими и поранешни министри за финансии формираат Совет, дел од СЕФФ Форумот, кој ќе придонесе во градење на кредибилни економски политики

Иницијативата произлезе од средбата на министерот Бесими со поранешните министри за финансии од осамостојувањето на државата. Министерот за финансии Фатмир Бесими, на веќе традиционалната средба на...