ВИДЕО Се запали трансформаторот во електраната „Осломеј“, пред Ковачевски да ја пресече лентата

Изби пожар на трансформаторот во фотонапонската електрана „Осломеј“ непосредно пред да пристигнат владините функционери, јавува репортерот на ТВ21. Причините за пожарот, засега, не се познати. Станува...