Обвинителен акт против три лица – татко ја силувал родената ќерка, па ја продал на Косово, а мајката ја подведувала на проституција

Таа откако го запознала третообвинетиот со својата малолетна ќерка, употребувајќи физичка сила ја носела во неговата куќа и за паричен надомест од по 2.000,00 денари, а...