Претседателот на СДСМ, Ковачевски пред младите: Вистинскиот лидер се грижи повеќе за другите отколку за себе

Претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски денеска се обрати на завршниот настан на Политичката академија за социјална демократија во организација на Прогрес институтот. Ковачевски им честиташе на...