Претседателот Пендаровски на тркалезна маса „Пристапувањето на Западниот Балкан кон ЕУ“: Потребен е зголемен ангажман на ЕУ во регионот

Претседателот Стево Пендаровски денеска се обрати на амбасадорската тркалезна маса „Пристапувањето на Западниот Балкан кон ЕУ: долга, (не)завршена приказна – Одржливост на македонскиот надворешно-политички курс,“ што...