Ракометарот Тот починал од удари со боксови и клоци по главата, двајца се приведени, еден е во бегство

Според информациите од лекарите што го примиле сега починатиот, лицето имало престанок на работата на срцето, масивен оток на мозокот, пресечен јазик и висока телесна температура....