(Видео) Со трубачи и аплауз испратени пожарникарите од Словенија и Австрија, „Толмин” ја подари и опремата на беровчани

Словенечките пожарникари кои во огромна мера придонесоа за гаснењето на пожарите низ Македонија, а најмногу во малешевијата, вчера беа испратени со трубачи и аплаузи од страна...