По пронајдени 200 килограми тутун во возило, откриен и нелегален погон за производство на режан тутун во Скопје

Тутунот произведен во оваа нелегална – импровизирана работилница, се пакувал и продавал во амбалажа како тутун од реномирани произведувачи на тутунски производи. Службите на Царинската управа,...