Комората успеа во барањето за укинување или намалување на царински стапки за 260 суровини и репроматеријали

Од 18 поднесени иницијативи од Стопанската комора до Министерството за финансии од моментот кога министерот Бесими раководи со овој сектор, досега седум се целосно прифатени, девет...