Царовска: На 12.000 лица со години не им се префрлале придонеси во вториот – приватен пензиски столб

Министерката за труд Мила Цароска денеска на прес конференција кажа дека на 12.000 осигуреници им била направена „скандалозна неправда“ затоа што не им биле префрлени придонеси...