Шкријељ: Намалувањето цени на храната е мерка за стандардот на грѓаните, а не против компаниите

Пратеничката на СДСМ, Санела Шкријељ потсети дека Владата донела пакет мерки над 700 милиони евра за ублажување на последиците од кризата и по барање на производителите...