Училиштето „Димитар Влахов“ во Љубојно ќе се ревитализира во Центар за промоција на македонскиот јазик

Владата на денешната редовна седница ја разгледа Информацијата за изработка на Проект за реконструкција и ревитализација на Старото училиште „Димитар Влахов” во село Љубојно и за...