Сценарио пред Суперкупот: „Малешевка“ и „Копачка“ го обиколија светот

Двете македонски ора во изведба на членови на културно-уметнички друштва завршија во 228 држави и региони на земјината топка до колку што допираше ТВ сигнал од „Телеком арена“ во Скопје. По нив, свои „пет минути“ добија и 19 дечиња со оштетен слух од училиштето „Партение Зографски“ кои на знаковен јазик ја изведоа нумерата „Sky full of stars“ (Небо полно со ѕвезди) од Колдплеј