Бизнисмени и политичари формираa „Цигар Клуб“ здружение за хедонизам

Неколку бизнисмени и поранешни функционери на 10 октомври поднеле документи, а денеска им биле одобрено да основаат Здружение на граѓани на централна, интелектуална граѓанска асоцијација за...