Албанската ЦИК ги казни партиите кои ја надминале максималната граница за трошење во кампањата

Албанската Централна изборна комисија денеска ги објави казните за полтичките партии кои ја надминале максималната граница за трошење во кампањата за парламентарните избори, што се одржаа на  25...