Одлуки за новото партиско раководство ќе „паднат“ вечерва на ЦО на СДСМ, министерските функции не се на дневен ред

Седница на Централниот одбор на СДСМ ќе се одржи вечер со  почетокот во 19 часот во седиштето на партијата. Како што информираат од прес-службата на СДСМ,...