Празникот Водокрст во црквата „Пресвета Богородица“ во Тетово, крстот го фати Нинослав Дамјановски

Утре на Водици централното одбележување е во тетовска соборната црква „Свети Кирил и Методиј“, каде осветениот крст ќе се спушти во црковниот базен по 9.30 часот. ...