„Крвавата“ Месечина утрово ја почести Земјата со спектакуларна глетка

Љубителите на астрономијата утрово околу 3.50 часот имаа можност да уживаат во спектакуларната глетка што ја приреди феноменот таканаречена „крвава“ Месечина. Феноменот е како резултат на...

(ВИДЕО) Со истурена црвена боја пред Правда, Алијанса на Албанците го изрази револтот против повлечената предлог листа за помилување

Алијанса за Албанците изреволтирана од иницијативата за помилување која беше објавена , па повлечена  го обои со црвена боја Министерството за правда. Од подмладокот на партијата...