Брнз: Сета помош што ќе биде собрана, ќе се намени за семејствата на жртвите во пожарот во Тетово

Американската амбасадорка во земјава, Кејт Мери Брнз, која и самата се вклучи во крводарителската акција, најави дека сета помош што ќе биде собрана преку „American corners“...