Ласкова заради сопствен мир побара организаторот да ги врати средствата, во коментари доби огромна поддршка

Не го откажувај концертот, Имаш 5-децениско творештво кое вреди, Твојата музика остави трага и во Македонија и во Југославија – ова се дел од коментарите под...