Борба за рејтинг и гледачи: Колкава е цената за ТВ права за спортски натпревари во регионот

Додека глобалниот пазар на ТВ права за спортски натпревари стагнира поради пандемијата на ковид-19, а екипите на англиската Премиер лига ќе добијат помалку пари во иднина...