Филипче: Ковид-кризата, Мицкоски и ВМРО ДПМНЕ ја минаа во политичко лешинарење додека здравствените работници гинеа од работа

Грижата за здравјето на граѓаните во пандемијата на ковид-19, Мицкоски требаше и можеше да ја покаже со лични примери и дела. Тоа го прават вистински лидери...