Царовска: Сместувањето во ученичките и студентските се одвива во најдобар ред согласно протоколите

Министерката за образование и наука, Мила Царовска денеска одржа средба со директорите на ученичките и студентските домови. Од Министерството информираат дека сместувањето во ученичките и студентските...