(Видео)СДСМ: Данела Арсовска е странска инсталација – Скопје нема да го води унгарски конзул со бугарско државјанство

Цели десет години Данела Арсовска има резервна татковина. Од кои побуди г-ѓо Арсовска побаравте бугарско државјанство? За чии интереси одработувате? За унгарските? За Бугарските? За оние на...