Стевчо Јакимовски: Плафонот во градинката „Мајски цвет“ бил изведен нестручно и затоа паднал

Градоначалникот на скопската општина Карпош Стевчо Јакимовски, денес повторно направи увид на ситуацијата во градинката „Мајски цвет“ и изврши консултација со експерти од областа при што беа констатирани...