Уште еднаш ѕвончето на онколошкото одделение на Детската клиника во Скопје означи излекувано дете

Ѕвончето на Детската клиника во Скопје и денеска го разлеа својот радосен звук, зашто уште едно дете, излечено го напушти онколошкото одделение. Овој пат , ѕвончето...