Кампања „Вакцинирај се“ – за што помасовна имунизација и борба против лажните вести за вакцините

Да го спречиме губењето нови човечки животи, да ги вратиме насмевките на нашите лица, да ги одмориме лекарите, болничарите и медицинските сестри, повторно да одиме на...