Предизборни кривични пријави за градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ

Четворица актуелни градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ изминатиов месец добија кривични пријави од Министерството за внатрешни работи (МВР) за злоупотреба на службената положба за случаи стари по неколку...