Шахти оставени без капаци, опожарена атмосферска канализација – вандалски чин во Бутел

Во текот на вчерашниот ден, екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, при рутинска проверка на атмосферската канализација на ул. Александар Урдаревски кај мостот на...