Варвициотис до Османи: Ја поддржуваме евроинтеграцијата, а императив е спроведување на Договорот

Алтернативниот министер за надворешни работи на Република Грција, задолжен за европски прашања, Милтиадис Варвициотис, во писмо до македонскиот  вицепремиерот Бујар Османи најави поддршка за европските интеграции...