Кога тагата ќе се претвори во подвиг за ширење позитивни вибрации- во март почнува велосипедската трка ВЕРА ТУР 2022

На 21 март од Свети Николе почнува Велосипедската трка ВЕРА ТУР 2022,  во организација на Александар Стојков успешен деловен човек во регионални рамки со потекло од...