Пендаровски: Ако една генерација загуби верба во правдата, таа ја загубила и довербата во државата

За правдата не се доволни само законите, политичките одлуки и институциите. За правда е потребна промена на свеста. Затоа, сите ние, политичари, судии, обвинители, правобранители мора...