МНР ја поднесе нотата – Владата на Бугарија да се огради и да го осуди Џамбаски

Министерството за надворешни работи преку нашата амбасада во Софија, упати вербална нота, со која изрази крајно незадоволство од неодамнешните јавни изјави на членот на Европскиот парламент...